+31 344 849628         

 

Godelieve: "Toen ik leidinggevende was heb ik aan den lijve ondervonden hoe lastig het is om je team écht goed met elkaar te laten samenwerken. Intussen weet ik wat ik toen 'allemaal' verkeerd heb gedaan en help ik leidinggevenden om te voorkomen dat ze diezelfde fouten maken. Sterker nog, ik help je graag om die inspirerende leider te worden waarvan het team bijna als vanzelf succesvol samenwerkt en ieders talent optimaal uit de verf komt."

Godelieve MeeuwissenGodelieve Meeuwissen (1973) helpt leidinggevenden in de publieke sector om een inspirerende leider te worden. Godelieve studeerde bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode en haalde haar master bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft onder andere gewerkt als consultant bij Berenschot en onder andere ook als manager bij V&D en Wehkamp. Sinds 2012 is ze succesvol met IJsbreker Producties en geeft ze trainingen, coacht ze leidinggevenden en geeft ze lezingen over 'Inspirerend leidinggeven' aan teams. Haar talent heet 'ijsbreker'. Wil je ook met Godelieve werken of wil je meer weten over wat ze voor jou, je team of jouw organisatie kan betekenen? Stuur dan een e-mail naar .


 

Jan: "In het aansturen van jonge huisartsen, assistenten en praktijkondersteuners heb ik naast het 'dokteren' veel ervaring opgedaan met leidinggeven. Hoe meer je jezelf bent, hoe inspirerender je bent. Dat zou ik graag iedereen willen leren. Want dat kan. Eigenlijk kan iedereen een inspirerende leider worden!"

Jan portretJan van Olst (1952) werkte meer dan dertig jaar als huisarts en hij specialiseerde zich in oudergeneeskunde als kaderarts. Tientallen jaren heeft hij jonge huisartsen opgeleid en gecoacht. Sinds een paar jaar coacht hij met veel plezier ook leidinggevenden in de publieke sector. Hij is een ware stress-expert en hij weet alles over slim en effectief met je tijd en met je energie omgaan. Officieel zou hij met pensioen kunnen zijn, maar hij werkt met veel plezier met Godelieve samen. Hij is bij uitstek iemand met Zin in zijn werk. Zijn talent heet 'ruimte schepper'. Wil je ook met Jan werken? Stuur een e-mail naar:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Login